CAFETARIA SIM

Recentebeoordeling


5 sterren uit 325 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Sim. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 21:47 Goed zoals altijd en lief dat er 2 gebakken bananen bij zaten
27 jan 2023 om 22:58 En altijd 2 lekkere gebakken banaantjes gratis en voor niks erbij
25 jan 2023 om 8:21 Eten was slecht, en niet wat we besteld hadden. Alsof het de laatste restjes waren.
11 jan 2023 om 21:12 Lekker gegeten, optijd en warm! En er zaten gebakken bananen bij van het huis :) ook een erg vriendelijke bezorger.
7 jan 2023 om 21:35 Super! Snel en warm bezorgd, de bezorger was ook heel vriendelijk. Eten was lekker, goede porties en heerlijke pindasaus. Ook erg attent dat er gebakken banaan bij zat!
5 jan 2023 om 20:32 Voor de 1e x hier besteld en 't is heel goed bevallen. Goeie kapsalon en schnitzel menu en we kregen ook nog gebakken banaan van het huis. Ontzettend aardige bezorger!
1 jan 2023 om 22:49 Lekkel lekkel lekkel
27 dec 2022 om 23:23 Wauw echt mega tevreden over deze tent! Lekker eten, aardige bezorgster, snel bezorgd en ook wij hebben een kleine portie gebakken banaan erbij kregen + ook nog een extra garnaal. Oftwel echt top! 5 sterren hiero
29 nov 2022 om 19:57 Ongelofelijk lekker! En ik kreeg zelf een gratis portie gebakken banaan waar ik heel erg blij van werd! Was ook even vergeten hoe erg ik van gebakken banaan hield. Zou hier zeker vaker bestellen :) Oh, en ook nog eens hele vriendelijke service
26 nov 2022 om 19:38 Altijd goed! Snelle vriendelijke service en lekker eten.
14 nov 2022 om 10:50 Hartstikke snelle bezorging voor de zondagavond! Ze waren een blikje vergeten mee te geven, maar gelukkig kwamen ze die na een kwartier nog brengen zonder dat we gebeld hadden. Kregen bakbanaan erbij, heerlijk :-) Het eten was zoals altijd heerlijk!
6 nov 2022 om 20:58 Echt lekker snel hier en nog extra van het huis geweldig echt een aanrader deze zaak